Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk je povabil pripadnike obrambno-varnostnih sil, sil zaščite in reševanja in veteransakih ter domoljubnih organizacij in združenj Republike Slovenije na prednovoletni sprejem.

V imenu Zveze Radioamaterjev Slovenije sem se tega slovesnega dogodka tudi udeležil.

Ob tej priložnosti je Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk vsem povabljenim izrazil spoštovanje in osebno priznanje za vsa prizadevanja na področjih delovanja. Posebej je izpostavil prizadevanja pripadnikov policije in Slovenske Vojske, katerih naloge bodo tudi v prihodnje zelo zahtevne. Tudi veteranske in druge organizacije so bile deležne omembe, ter poziva, da tudi v prihodnje pozitivno in prizadevno delajo na svojih področjih.

Uradni del sprejema se je končal po krajših nagovorih ministric za notranje zadeve ga. Katarine Kresal, ter ministrice za obrambo dr. Ljubice Jelušič.

Tekom neuradnega dela sprejema sem kot predstavnik radioamaterske skupnosti ter podpredsednik Zveze Radioamaterjev Slovenije voščil ob božično-novoletnih praznikih ministrici dr. Jelušičevi in Predsedniku Republike dr. Danilu Türku.

Naši skupnosti in organizaciji sta tako ministrica kot Predsednik zaželela uspehe ob našem delu in vse dobro.

Te dobre želje in voščila po tej poti posredujem vsem radioamaterjem Slovenije.

Tem željam se pridružujem tudi jaz, ter želim vsem radioamaterjem vsako dobro, veliko zvez, čim manj motenj, ter veliko zdravja, osebne sreče in zadovoljstva v vsem česar se lotijo.

73

S56ZDB, Darko Bulat
podpredsednik ZRS