VABILO NA 22. MEDNARODNO SREČANJE RADIOAMATERJEV V STRMCU PRI SV. FLORIJANU

Vabimo vas na 22. mednarodno srečanje radioamaterjev, ki ga organizira radioklub S59DRO Rogaška Slatina v soboto 09. junija 2012, ob 10 uri v Strmcu pri Sv. Florijanu v obeležju občinskega praznika Rogaška Slatina.

 

Želimo si, da se ponovno že dvaindvajseti krat srečamo prijatelji narave in prijatelji radijskega oddajnika v prijetnem našem kraju.

To je priložnost, da se srečamo prijatelji slovenskih radioklubov, ter radioklubov sosednjih držav.

Zbirati se pričnemo od 10 ure dalje pri >Izletniški kmetiji Ložno< v Strmcu pri Sv. Florijanu, kjer bomo poskrbeli za prijetno in veselo druženje. (Več o izletniški kmetiji glej Facebook). Poskrbljeno bo za hrano in pijačo.

Na tem druženju želimo pozdraviti udeležence in predstavnike radioklubov, nato pa nadaljevati z kulturno zabavnim programom, katerega pripravljamo radioamaterji. Program bo pester in bo veselo, saj bo sodeloval tudi čarovnik. Na srečanju bomo podelili diplome AR memoriala, kateri je bil delan v spomin Dragu Grabenšek.

Srečanje bo ob vsakem vremenu.

Vsi, ki so se že udeležili vsaj enega našega srečanja, zagotovo veste kako je pri nas prijetno. Želimo, da se nam pridružite še ostali, kateri še ne poznate teh prijetnih dogodkov.

 

Pridite, vabljeni ste v čim večjem številu, da bo srečanje prijetnejše, da se skupaj družimo in poveselimo.

 

 

 

KAKO SE PRIPELJATI DO IZLETNIŠKE KMETIJE SOVIČ

V STRMEC (LOŽNO) PRI SV. FLORIJANU-ROGAŠKA SLATINA

Udeleženci 22. mednarodnega srečanja, ki pridete iz smeri Celja vozite skozi Šentjur, Šmarja pri Jelšah, Mestinja do Podplata, enako tisti, ki pridete iz smeri Slovenske Bistrice, Poljčan do Podplata, vozite skozi semafor v smeri Rogaške Slatine.

V križišču Tekačevo ne zavijate desno v Rogaško Slatino, ampak nadaljujete vožnjo po obvoznici št. 107 v smeri Rogatca (Zagreb Hr), mimo bencinske črpalke  Petrol, vozite po obvoznici še približno 4 km, tam se cesta začne rahlo spuščati, ob straneh cestišča so nameščeni kovinski ščitniki in ko se ravnina konča v križišču stranske ceste, zavijete pri tabli Sv. Florijan levo. Vozimo mimo gostilne GRUNT 2,5 km, v križišču zavijemo levo in v naslednjem križišču vozimo ravno v gozd in nato na hrib proti cerkvi katera je lepo vidna iz doline. Približno na polovici hriba v križišču (tabla Izletniška kmetija) zavijemo desno in vozimo do konca asfaltne ceste pred veliki objekt, ki ima zeleno fasado. Tukaj se parkiramo in ostanemo do konca srečanja. Možno je iz obvoznice zaviti že prej, vozimo skozi Sv. Florijan mimo cerkve spodaj zavijemo desno in vozimo po tej cesti do križišča približno 500m, pri njem zavijemo levo in peljemo v gozd po prej opisanem napotku.

Na cesti bo dovolj vidnih označb do lokacije našega srečanja. Če boste vozili po označbah nas ne boste zgrešili.

Nudili bomo pomoč voznikom, da nas lažje najdete: na S20 (V40) 145.500 Mhz.

Info GSM: 051 398 902 - S55HS

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.