Radioklub Triglav ponovno organizira jesenski sejem rabljene radioamaterske in elektrotehnične opreme, ki bo v soboto 11. oktobra 2008 od 8.00 ure do 13.00 ure v dvorani Zadružnega doma, Cesta II. grupe odredov 43 v Ljubljani. Vabljeni vsi, tako ponudniki rabljene radioamaterske opreme kot tudi firbci, kupci ali kar tako.

Obenem bo podjetje Uscom d.o.o. predstavilo D-STAR digitalne radijske komunikacije. Podjetje je za potrebe ZRS dobavilo tudi štiri D-STAR repetitorje, ki bodo pokrivali celotno Slovenijo, zato bo prezentacija še toliko bolj zanimiva in koristna.

Grupacija S5 SOTA (Summits On The Air ali Vrhovi na radijskih valovih) bo predstavila to vse bolj popularno dejavnost tudi na sejmu:

  • Predstevitev SOTA aktivnosti "v sliki in besedi" prisotnim;
  • Predstavitev opreme za SOTA delo;
  • Spremljanje dogajanja na SOTA frekvencah v živo (vreme?);
  • V primeru zadostnega števila sodelujočih, in primernega vremena, odhod na mini ekspedicijo v bližini (morda Janče);
  • Neformalno srečanje in medsebojno spoznavanje tistih, ki v SOTA že delujemo;
  • Podajanje informacij tistim, ki bi se radi pridružili aktivnosti, pa ne vedo kako;
  • Prijetno dopoldansko druženje.
Tako kot je v navadi vstopnine ni!
Po sejmu bo na Žagarskem vrhu v Domu radioamaterjev srečanje s kibic ARG TEKMO z zanimivimi nagradami.

RK Triglav

Kratka navodila za dostop in opis lokaci

Prireditveni prostor - dvorana Zadruznega doma Zadvor, kamor se pride z Litijske ceste stoji poleg pošte Dobrunje, vrtca in nasproti bencinske črpalke. Za lažjo orientacijo prilagam nazorne skice:Poleg tega sem označil "značilne" točke in tudi parkirišče poleg osnovne šole, ki sprejme kar precej vozil. Za lačne in žejne je gostilna Pri Sonji v isti zgradbi, priporočam pa gostilno Pri Kovaču, ki ima odlične pizze (meni najboljša 4 letni časi  Smile ) pa tudi ostalo po naročilu. Kdor gre raje v naravo, je v bližini brunarica v gozdičku nad Zadvorom (dostop z avtom) in malce naprej Bife in okrepčevalnica Pri Tinkari. Kdor bo uporabil Mestni potniški avtobus proga 13, bo moral cca 600 m peš. Postaja je označena, sicer pa obrača pri gostilni Pri kovaču, od koder je cca 800m pešačenja.

Na Litijsko cesto pridemo iz mesta ali z obvoznice iz katerekoli smeri Slovenije. Paziti je potrebno le, da ne zgrešite izvoza BIZOVIK, SOSTRO!
Zadružni dom...

Prireditvena dvorana...

 Dostop z ljubljanske vzhodne obvoznice z označeno cesto do Žagarskega vrha ... Klik za veliko sliko.


Mesto druženja in ARG kibic tekme ... Dom S59DZZ


ARG tekma...


Obdelava rezultatov...

Prisrčno vabljeni!