ZRS razpisuje naslednje roke za radioamaterske izpite v letu 2022:

 

1.         07.04.2022

2.         09.06.2022

3.         08.09.2022

4.         10.11.2022

 

Vsi izpitni roki so na četrtek ob 17.00 uri v prostorih ZRS Bezjakova 151, Limbuš.

 

Po dogovoru s klubi, obstaja možnost opravljanja tudi na drugi lokacijah in ob drugih terminih.

 

Kandidati se morajo prijaviti na zvezo preko e-pošte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na telefonsko številko 070 59 59 59 - v času uradnih ur, vsaj štirinajst dni pred navedenim izpitnim rokom.

 

Radioklubi člani ZRS lahko organizirajo radioamaterske izpite tudi izven prej navedenih rokov, na svojih lokacijah, prav tako tudi za njih velja štirinajstdnevni rok za prijavo na ZRS.

 

Administrativna pomoč ZRS nato pošlje radioklubu izpitne pole z vprašanji za opravljanje le teh. Kopiranje izpitnih vprašanj ni dovoljeno. Uporabijo se lahko samo Izpitna vprašanja poslana s strani ZRS.

 

Komisija mora biti sestavljena iz veljavne liste članov »Izpraševalcev na izpitih za radioamaterje«. Sestavljena je iz treh članov, vsaj en član izpitne komisije mora biti iz drugega kluba, kot je sam organizator izpitov. Izpitna komisija vodi zapisnike, za vsakega kandidata, v dveh podpisanih izvodih. Enega izroči kandidatu, drugega pa mora v najkrajšem času poslati na ZRS skupaj z rešenimi izpitnimi vprašanji.

 

                 

 

Predsednik ZRS:

Bojan Majhenič, S52ME